• Nuevo
Exercycle De Biciclete Biciclete De Cycling Classic Analog Resetabile Kilometraj Vitezometru

Exercycle De Biciclete Biciclete De Cycling Classic Analog Resetabile Kilometraj Vitezometru

Buyers rating:
-32 % RON 37.00
RON 54.60

Suma


Exercycle De Biciclete Biciclete De Cycling Classic Analog Resetabile Kilometraj Vitezometru
Descriere : 100% De Brand Nou! De înaltă calitate, Acest lucru este un joc foarte clasic stil Vitezometru Bicicleta, doar ca cele pe care le-ar găsi pe un vechi clasic de biciclete, Acest lucru se va potrivi general Bike& Exercycle Clasic RPM Biciclete Vitezometru Stânga sau Dreapta Montare, Resetabile.
Caietul de sarcini : Material : Metal și plastic Culoare : Negru Forma : Rotund Dimensiuni : aprox. 8*8*5.2 cm lungime Cablu : 77cm Tip : General de Biciclete & Exercycle
Notă : Această vitezometrul nu funcționează pe quick release axe. Nu există nici o asamblare instrucțiuni de hârtie pentru că este ușor de instalat. Dacă nu știți cum să fac, vă rugăm să verificați on-line de la următoarele informații.
Instrucțiuni : 1. Atașați vitezometru cu mare negru cu filet din plastic la metal suport de montare, aliniindu-l cu două crestături. Asigurați-vă că vitezometrul nu este cu susul în jos. (Nu scoateți cele două șuruburi din partea de jos a vitezometrului) 2. Apoi atașați vitezometru cu suport de montare atașate la mijloc partea DREAPTA de ghidon dvs. doar dreptul de a tijei. 3. Slăbiți roata din față, deșurubați rapid de leasing, introduce gri rotund din material plastic, în INTERIORUL suspensie furci pe partea DREAPTA folosind două furnizate șaibe. Suportul de metal atașat la rotund din plastic parte fețele spițele. Reatașați roata din față. 4. Atașați cablul de la vitezometru (marcate cu "UP" de pe cablu) și în gri din plastic rotund parte acum atașat la roata din față, la DREAPTA, între paranteze. Cablul e suficient de lung pentru a ajunge de la vitezometru la partea de plastic atașat la roata din față într-o linie dreaptă în jos.
Pachetul inclus : 1set Vitezometru kit
Vă rugăm să Rețineți : Elemente vor fi reambalate pentru a salva taxa de transport maritim & a fi ecologic. Am garantie elementul va fi protejat
Acceptam plata prin Ali Pay NUMAI. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW vă Rog să observați că e-verificați, în mod normal, general durează 5 zile lucrătoare. Dacă ați cumpărat mai multe elemente, vă rugăm să folosiți coșul de cumpărături și a verifica afară o dată pentru totdeauna în loc de a plăti pentru ele în mod individual. Vă rugăm să lista de cereri speciale (culoare, pachete, etc.) în SECȚIUNEA NOTE atunci când a verifica afară.

Proprietățile

Numărul De Model:
vitezometru kit
Cronometru și Accesorii:
vitezometru kit