• Nuevo
Transport gratuit de Economisire a Apei Bucătărie Robinet de Cap de Duș Pivotantă Aerator Alamă Bideu Robinet de Scurgere Barbotor Filtru 24MM Filet

Transport gratuit de Economisire a Apei Bucătărie Robinet de Cap de Duș Pivotantă Aerator Alamă Bideu Robinet de Scurgere Barbotor Filtru 24MM Filet

Buyers rating:
RON 20.76

Suma


Ce e În Pachet : 1 buc Alamă Pivotantă Aerator
1 buc Aerator de Bază(de Inlocuit)
2 buc Garnitura de Plastic
Lustruit Placat Cu Crom
100% Corp Din Alama
MODUL de Economisire a Apei FUNCȚIONEAZĂ
Prin introducerea jet de apă trece prin aerator, este amestecat cu aer- "așa-numitele bule de aer" , ceea ce face fluxul de apă direct și calm. Ce e mai mult, ea dramatic ECONOMISEȘTE APĂ. Atunci când presiunea apei de la robinet este de peste sau instabil, un aerator pot controlează fluxul de a rămâne într-un interval sustenabil-2 L(itre)/3 L/4 L/6 L/8 L / minut.
*Debitul de apă este reglat la un debit constant atunci când presiunea apei depășește 3 Bar. Sub 3 bar presiune de apă, nu există nici un efect de economisire a apei și de a ne sugera clientului să aleagă o apă mai mici saver.*
Caracteristici De Servicii :
1. Nu mai mult zgomot și splash de la robinet, apă, folosind devine o artă.
2. Calitate garantata , vom verifica fiecare element și comfirm că este în stare bună înainte de expediere.
3. Salvați fiecare picătură de apă , împărtășim verde și durabilă a mediului.
4. Transport gratuit(CPOSPP) . Timpul poate varia în funcție de diferite țări. Serviciul clienți va fi încântat să vă ajute la rezolvarea întrebări.
Cu ridicata sau cu amănuntul este binevenit , oferim discount suplimentar pentru vrac cumpărători și completă de servicii pentru toți clienții. PROBELE SUNT DISPONIBILE , CONTACTATI-NE ACUM prin instant messenger sau e-mail pentru mai multe informații.
Estima timpul de sosire este arătat mai sus,
În caz normal coletul va ajunge în 16-35 zile.
Anormale caz : coletul va ajunge în 35-60 zile. Cazuri anormale includ dar nu se limitează la : sărbătoare publică, transport ajustare a politicii, probleme politice, zone îndepărtate, alte cazuri de forță majoră.
Notă : vă sugerăm clienților să asigurați-vă că dacă țările lor sunt autorizate să importe acest produs înainte de a comanda. Orice pierdere din cauza națională personalizate politica nu ar fi întreprinse de către vânzător.

Proprietățile

Tip:
Aeratoare
Nume De Brand:
TULEX
Numărul De Model:
Swivel24MM22Female
Material:
Alama

Și cumpărătorii aleg

Duș Regulator de Debit de Apă de Economisire Restrictor Cap de Duș a Economisi Energie Componentă Nouă A18-5L
  • Nuevo
clasificat:

Duș Regulator de Debit de Apă de Economisire Restrictor Cap de Duș a Economisi Energie Componentă Nouă A18-5L

Duș Regulator De Debit De Apă De Economisire Restrictor Cap Economisi Energie Component NouModel : Apă salva regulator de debitCostum pentru : furtun de duș ,cap de duș ,robinet.Ambalare : 1buc duș regulator de debit cu punga cu buleOrice întrebare, vă rugăm să contactați cu email : vânzări de la ecode.cnNostru aeratoare ajuns ACS,FSN,CE,ROHS,FILIGRAN de certificare.

RON 13.00 13.60